Dina coacher

Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor. Det är din tur att skala upp!

Coacherna – entreprenörer som själva gjort resan

Vi har alla samma passion för entreprenörskap och att bygga fina företag. Vi är inte konsulter. Vi är själva entreprenörer som gått i samma skor som de företag vi jobbar med. 

 

Vi är objektiva och uppmuntrande men vi är också uppriktiga – även när det gör ont att se sanningen.

 

Vi strävar efter att gå på djupet i komplexa frågor för att sedan återkoppla med enkelhet och tydlighet. Vi ser oss ​​själva som en engagerad medlem i teamet och vårt uppdrag är mycket mer än ett jobb för oss. 

Pelle Tornell

Pelle Tornell


Pelle Tornell har varit tillväxtentreprenör i 25 år. Karriären började på Kinnevik och därefter som medgrundare av Enlight Interactive vilket börsnoterades fem år efter starten. Pelle har unik erfarenhet från alla aspekter av att skala bolag fram till IPO. Pelle har introducerat ScalingUp i Norden

Jenny Arnström 

Jenny Arnström  


Jenny Arnström är serieentreprenör i utbildningssektorn och har över 20 års erfarenhet inom branschen. Jenny har erhållit flera utmärkelser för sitt  företagande. Bland annat har hennes företag blivit Di Gasell  5 år i rad, 2013 - 2017, Jenny är certifierad professionell styrelseledamot. 

Jannes Dahlgren

Jannes Dahlgren  

 

Jannes Dahlgren är entreprenör inom den grafiska branschen.  Som VD för Digaloo skalade Jannes med lönsam tillväxt 17 år i rad. Företaget fick utmärkelsen Di Gasell två år i rad. Jannes har erfarenhet av att starta upp, skala upp, företagsförvärv, fusion och försäljning av företag. 

Markus Wengelin 

Markus Wengelin   

 

Markus Wengelin är entreprenör med över 20 års erfarenhet av IT-branschen där han startat, skalat och sålt företag. Markus är baserad i Bollnäs där han också driver ett coworking. Markus är certifierad Lotscoach®, och certifierad styrelseledamot